Cazare

Data in folosinta la sfarsitul anului 2006, pensiunea Magic va pune la dispozitie 36 de locuri de cazare impartite in camera double matrimoniale, camere double cu pat twin si camere triple.

Avand o structura interioara spatioasa si luminoasa si fiind bine intretinute, camerele beneficiaza de mobilier nou, televizor+CATV, telefon si frigider, fiecare camera fiind dotata cu grup sanitar propriu cu dus. Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, intim si rafinat este situat la parterul pensiunii.

Toate camerele pensiunii nostre sunt personalizate si decorate diferit. La noi puteti veni impreuna cu familia, prietenii apropiati sau pentru o intalnire de afaceri.

Mobilier modern, TV Cablu, Frigider, Telefon

Baie proprie cu dus

Restaurant

Daca planificati un concediu de cateva zile in pensiunea noastra suntem locul ideal de odihnă si recreere precum si de plecare în drumeţii, ture cu bicicleta, excursii în munţii sau vizitarea obiectivelor turistice din imprejurimi care sunt extrem de atractive.

Puteti veni in interes de afaceri sau in tranzit si aveti nevoie de cazare pentru una sau mai multe nopti, pensiunea noastra va asteapta cu o primire calduroasa si cu un program non-stop.

Pensiunea noastra mai dispune de sala de fitness, sauna si jacuzzi.


Pensiunea Magic*** – Str. Trandafirilor 72 – Baile Herculane
Tel: 0736 348 885      0723 203 577  0255.560.161

info@pensiunea-magic.ro